Nejnovější recenze ze sekce Tělová másla
- Opravdu hedvábná péče o pokožku. A krásná vůně. Doporučuji
dobře se roztírá a příjemně voní
Dobře hydratuje.
MÁSLO Z RŮŽE DAMAŠSKÉ JE TAKOVÝ MALÝ ZÁZRAK PRO VELMI SUCHOU,UNAVENOU,STÁRNOUCÍ A MDLOU PLEŤ---krásně se roztírá a při pravidelném užívání pleť rozzáří,krásně vypne a jemně promastí a navíc krásně provoní celou pleť i kůži---opravdu vřele doporučuji.
- milujem toto másličko
- úžasne premasti suchú pleť a zároven pomasiruje
- budem kupovať určite znova, velmi dlho vydrži
Ještě jsem zboží nevyzkoušela.
malinké, vejde se všude :Dd dlouho asi nevydrží, ale s tak piďi objemem — co by člověk čekal :) moc hezky voní!
Používám několik let. Doporučila jsem již mnoha známým.
Bambucké máslo je to nejlepší mazání na problematickou kůži i obličej.
arganové máslo používám už roky a jsem naprosto spokojená, vřele doporučuji
- Spokojenost
- jemná vůně
- příjemné promaštění, ruce jsou hebké vcelku dlouho po aplikaci
- podle seznamu ingrediencí kvalitní složení
- dlouho se vstřebává
- okraj puku se trochu drolí :(
- balení není ideální, papírová krabička a plastový pytlík, do kterého použitý puk jen těžko dáte zpět - přendala jsem do malé plechovky a je to výrazně pohodlnější
Důvodem mého výběru je, že se jedná o přírodní produkt, který je vhodný pro velmi citlivou a suchou pokožku. Používám jej již několik let. Snadno se roztírá a má příjemnou nevtíravou vůni. Rovněž jeho balení v krabičce s odnímatelným víkem je výhoda. Cenově je přijatelný i pro nižší příjmové kategorie osob. Jedná se o dobrou koupi.
S produktem jsem naprosto spokojená. Doporučuji ostatním. Splnilo veškeré očekávání.
používám jej už selší dobu a jsem velice spokojene funguje
a krásná cena.
Výborné, jak na pleť , tak na tělo.
Fantastické , skvělá vůně.
- krásná vůně
Krásna vôňa, pokožka je po kréme jemná a hydratovaná. Som veľmi spokojná.
- příjemný, dobře rotíratelný tělový krém,
příjemný, dobře rozíratelný tělový krém (příjemná vůně).
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »