Nejnovější recenze ze sekce Tělová másla
- příjemná vůně, promastí kůži
- malé balení
- hezky voní,
Bambucké máslo této značky je opravdu fantastické.
Chtěla jsem vyzkoušet,jako podklad pro
baňkování obličeje.
Není potřeba k tomuto účelu drahý olej,máslo
poslouží báječně.
Foamie je proste dokonalost, eko balení, krém se vysunuje jako deodorant, skladny, stačí opravdu málo a dokonale voní
Velká spokojenost, výborná kvalita a dobrá cena.
Mohu jen doporučit.
Dcera používá každý den na suchou pokožku a je velmi spokojená.
Je to jiné bambucké máslo - více propracované a nemastí a také nevoní. Což je pro normální pleť ideální.
Praktické balení, příjemná vůně, rychlá aplikace
- Jedním slovem, úžasné. Jsem velice mile překvapena a hodnotím jako TOP produkt.
Doporučuji
příjemné, hezky voní, jemné a rychle vstřebatelné, nezanechává kúži mastnou
žádná alergická reakce
používá to moje maminka (starší paní po 80 s papírovou kůží)
Jako člověk se suchou kůží produkt moc doporučuji, hned je cítit potřebná hydratace do hloubky a ne jen jakýsi povrchový povlak, pleť je po použití krásně vláčná a nenapnutá. Snadno se roztírá (i v zimě), nádherně voní a je skladný. Na první pohled to vypadá, že je produktu málo, ale už ho ve dvou každodenně používáme přes půl roku a stále ho zbývá půlka.
- Perfektně hydratuje a intenzivně vyživuje sušší pokožku
- Krásně se vstřebává
- Dlouhotrvající péče a výživa pro velmi suchou pokožku
- Obzvlášť bohatá textura se snadno aplikuje a rychle se vstřebá
- Okamžitě zklidňuje namáhanou pokožku
- úžasně voní
- Můj šálek čaje
![Hildegard Braukmann Limitierte Editionen Cistus Körperbutter tělové máslo se skalní růží a kyselinou hyaluronovou 200 ml](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/87c/87c328a9c8dc8179f7ec618b893f4816--mmf100x100.jpg)
Příjemný na pleť, pěkně voní, dobře se vstřebává, nemastí prádlo.
- odpovídá popisu, je bez parfemace.
- pokožka je vláčná a vyživená
- Vyhovuje mé
Na hrudníku se mi udělala vyrážka, po večerním namazání do rána ani památky. Používám také po holení nohou a intimních partií a vždy bez podráždění. Hezky hydratuje, uklidňuje a kůže je jemná a krásná.
- po dlouholetých zkušenostech doporučuji
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]