Nejnovější recenze ze sekce Tělová másla
- zboží mi vyhovuje
- Mám suchou pokožku, krém vyhovuje.
Krém příjemný, dobře zvláčňuje. Kupuji pravidelně.
Velké zklamání. To není vůně, ale pach zvratků. Takovou katastrofu jsem nečekala.
- Vanilkové máslo bych již znovu nikdy neobjednal/nezakoupila. Produkt mi absolutně nevyhovoval, na to kolik stojí, jsem čekala jinou kvalitu. Navíc opravdu nevoní po vanilce. Desátý den užívání už mě odér vanilkového másla natolik odpuzoval, že jsem jej schovala hluboko do skříňky a přemýšlím, co s produktem dál, nezbyde mi zřejmě nic jiného než vyhodit, protože tímhle bych mohla leda tak podarovat nějakého nepřítele.
- Určitě nedoporučuji
Máslo je skvělé krásné vyživuje pokožku.
Skvělý produkt. Pomáhá a uzdravuje jizvy hojí rány i ještě nezahojené. Zklidňuje kůži, uzdravuje. Mírní bolest. Jsem s ním velmi spokojená. Po aplikaci je potřeba půl hodinky odpočívat.
Prirodni produkt, pouzivam na cele telo, ale i oblicej. Je mastny, ale vhodny i na mastnou plet. Hoji ranky a jizvy, take vhodny na ekzem (i kolem oci). Pouzivam nekolikaty rok, muj nejoblibenejsi produkt.
Vůně.
- Příjemný krém.
Kupuji častěji, vyhovuje mé suché pleti.
Klasika co nikdy nezklame. Když měsíč.máslo, tak jedině od PV!!!
Několik let ověřená kvalita,funguje na obličej i tělo
- Kvalitní
- Krásně voní
- Dobře se vstřebává
- Je po něm super hebká kůže
Skvělý produkt. Nechává kůži hebkou a nemastnou. Budu brát znovu. Krásně voní.
- Skvělý, kupuji již několik let
- Úžasný krém pro suchou pokožku
- Skvěle pečuje o pokožku
- Rychlost dodání
Nemůže doma chybět, kvalitní produkt se skvělou účinností.
- Krásně voní, dobře se roztírá a pokožka je hebká.
- Bohužel mi vadí, že na oko působí pokožka suše. Večer se po koupeli se mažu a ráno mám převážně na nohou suché šupinky.
Bambucké máslo mám poprvé, je možné že je to normální nebo nesedí mé pokožce ☺️ Jinak s odchodem jsem moc spokojená.
- Samotný produkt je určitě dobrý ale já si objednala rozmarýn a jsem zklamaná. Nevoní mi a i konzistence není to co jsem očekávala. Ale možná příště objednám znovu a jinou možnost.
- zatím není